Het Verzamelpunt is een buitengewoon en uniek boek. Het daagt niet alleen conventionele medische praktijken uit, maar geeft ook elk individu de gelegenheid om de fysieke en psychische gezondheid in eigen hand te nemen. Dit boek betekent een nieuw begin en staat door zijn solide basis in zowel moderne wetenschap als traditionele kennis in schril contrast met alle alternatieve boeken over gezondheid die de afgelopen eeuw zijn geschreven. Als dit soort werk het nieuwe millennium kenmerkt, kan de mensheid er in de toekomst enorm op vooruitgaan.
Enkele van de unieke en oorspronkelijke thema’s die in dit boek worden besproken zijn:
• Ervaar uw eigen verzamelpunt, de cruciale energievortex van ons energielichaam.
• Ontdek hoe de positie van het verzamelpunt bepaalt hoe we ons voelen en gedragen.
• Leer hoe u het verzamelpunt kunt verschuiven en in een nieuwe positie kunt brengen om psychisch en fysiek functioneren te verbeteren en persoonlijke groei te versnellen. Verlicht stress, boosheid, angstgevoelens, paniek en depressiviteit, en verhoog het niveau van uw biologische energie.
• Ontdek hoe shock, stress, ziekte, trauma, intimidatie en geweld het verzamelpunt naar een ongunstige locatie verschuiven en ziekte veroorzaken.
• Leer hoe de verschillende locaties van het verzamelpunt samenhangen met verschillende fysieke en psychische ziekten, en hoe het endocriene klierstelsel erdoor wordt beïnvloed.
• Ontdek hoe alcohol, medicijnen en drugs het verzamelpunt van de mens naar gevaarlijke locaties kunnen verschuiven, en hoe u de locatie van het verzamelpunt kunt corrigeren om de effecten en uw afhankelijkheid van medicijnen, drugs en alcohol tot een minimum terug te brengen.
• Ontdek hoe zonder chemische medicatie, injecties of chirurgie pijn kan worden opgeheven, letsels en beschadigde zenuwen te behandelen zijn, spierklachten en skelettale problemen kunnen worden verbeterd, infecties en allergieën kunnen worden bestreden, huidproblemen kunnen worden behandeld, verlichting van uitputting en zenuwaandoeningen mogelijk is.
• Ontdek de buitengewone geneeskracht van elektronische edelsteenlamptherapie.
Jon Whale, Ph.D., wonend in Engeland, is een onafhankelijk onderzoeker, exclusief gericht op medische toepassingen. Bovendien is hij psycholoog, hij ontwerpt en ontwikkelt elektronische apparatuur en is organisch chemicus.
Back to Top