Wat is de werkelijke oorzaak van Burnout en depressie. Volgens de wetenschap heeft het alles te maken met werkdruk, maar is dat wel zo? Gerard Wouters deed er ruim zestien jaar onderzoek naar en kwam tot de conclusie dat het al in een veel eerder stadium misgaat. Met al zijn ervaring helpt Gerard je met zijn bedrijf Niranam Gezondheidsinstituut. Onlangs heeft de therapeut een boek uitgebracht om zijn methode aan het licht te brengen.
Gerard helpt met de Niranam-methode; een Thaise vorm van manuele therapie gecombineerd met Taoïstische filosofie / levenswijsheden waardoor lichaam en geest tegelijk behandeld wordt. Met behulp van 2.600 jaar oude Taoïstische kennis en wijsheid wordt het onderbewustzijn geactiveerd en wordt inzicht geboden in de levensprocessen die verantwoordelijk zijn voor de fysieke, mentale / emotionele problemen.
Het boek
In deze jachtige tijd waarin niemand meer tijd voor elkaar heeft, krijgen kinderen niet de aandacht en waardering die ze nodig hebben. Er ontstaat daardoor een enorme bewijsdrang om erkenning en waardering die hun hele leven als volwassenen beheerst. Dit kan natuurlijk niet anders dan verkeerd aflopen. Het is ook niet zo gek dat die werknemers die het beste presteren het eerste in een depressie of burnout terecht komen en vaak jarenlang thuis zitten met deze klachten. Dat kan echt anders! Het boek ‘Zet je burnout uit en je depressie af’ beschrijft de werkelijke oorzaak en vooral hoe je er vanaf komt zonder jarenlange therapieën te hoeven volgen.
De Therapeut
Gerard Wouters volgde 7 jaar lang een opleiding onder begeleiding van een Thaise privé leraar en geeft behandelingen, lezingen en workshops in binnen en buitenland. Hij heeft een internationale klantenkring. Mensen komen uit België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk, Engeland en zelfs India om door hem behandeld te worden.  Hij is tevens auteur van Doe het Andersom met behulp van de Niranam-methode, Niranam Wijsheden en Verloren Kinderen.
“Dit is werkelijk een enorm probleem geworden in onze maatschappij, maar eigenlijk heeft geen enkele therapeut er een werkelijk effectief antwoord op, behalve dan de nog veel te onbekende Niranam-methode. Daarom schreef ik ook dit boek om mensen een veel beter inzicht te geven in burnout en depressie de werkelijke oorzaak en hoe je dat simpel oplost door te begrijpen hoe en waarom je dit overkomt.
Dit boek wordt hopelijk mijn doorbraak in het bedrijfsleven waar dit probleem zeer veel geld kost aan werkgevers, terwijl dat veel sneller en goedkoper kan door middel van een Niranam-workshop of behandeling. Een besparing van 90% op loon, arbo, vervang en behandelkosten voor de werkgever is geen uitzondering. Dit is al mijn vierde boek zoals je kunt lezen in de flaptekst.”, aldus Gerard.
Back to Top